Oud op nieuw vieren antwerpen. Oudjaar en Oud en Nieuw Antwerpen 2018 2019-02-17

Oud op nieuw vieren antwerpen Rating: 5,7/10 1123 reviews

Oud en nieuw in Antwerpen?! • disappearing-computer.eu

oud op nieuw vieren antwerpen

Op muzikaal vlak krijg je hedendaagse popmuziek, klassiekers uit de jaren 90, retro hits of hippe nummers. Wist je trouwens dat Alexanderplatz vaak het Mekka voor de clubbezoeker wordt genoemd? Minimum 1 miljoen mensen zijn hier aanwezig om het nieuwe jaar in te zetten. . Dat is natuurlijk heel gezellig, maar het zal redelijk lastig worden als je geen tafeltje reserveert. In het populaire Club Noxx wordt o.

Next

Nieuwjaar vieren in een andere stad

oud op nieuw vieren antwerpen

Hamburg Duitsland en Istanbul Turkije. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten soep en sandwiches. In drie verschillende zalen kan je klinken op het nieuwe jaar. Drink een glaasje champagne in de grotten van Valkenburg of geniet van het uitzicht vanaf de heuvels. Of dit nu met een simpel hapje en drankje is, of met een oudjaarsevenement in de stad, oud en nieuw in Antwerpen is een viering om niet snel te vergeten. Na het vuurwerk kan je terecht in de voor een spetterend feestje waar je al dansend en zingend het nieuwe jaar kan inzetten tot in de vroege uurtjes.

Next

Oud en nieuw reizen

oud op nieuw vieren antwerpen

Wel is het centrum van Istanbul leuk als je uitgenodigd wordt op besloten feesten in een van de vele grote clubs waaronder Reina. Maar dat is niet het enige wat er te doen is. Op veel plekken in de Champs-Elysées heb je een uitstekend zicht op de Eiffeltoren die — oh zo mooi — fonkelt. Alles wat je van oudejaar verwacht beleef je hier op één adres. Wil je een plekje vooraan de grote vuurwerk show in? Het in Antwerpen is ook zeker de moeite waard om eens te checken. Goed uitzicht heb je vanaf de bruggen en de Victoria Enbankment.

Next

Beste Oud en Nieuw bestemmingen in het buitenland, Happy New Year!

oud op nieuw vieren antwerpen

Na de vuurwerkwerk show duik je de vele gezellige cafés of clubs van Antwerpen in voor een spetterend feest. Het was er lekker rustig, dus we konden op ons gemakje langs alle dieren lopen. Dan is een wintersportvakantie naar het Oostenrijkse Kitzbühel een aanrader. De drang naar de Nederlandse sleur, met een vaste baan en hypotheek, komt waarschijnlijk nooit meer terug. Een ietwat traditionelere avond, dat kan zeker als je naar Brugge gaat. Nieuw wereldwijd evenement in Antwerpen voor de internationale diamantgemeenschap.

Next

Hier wil je Oud en Nieuw 2019

oud op nieuw vieren antwerpen

Gelukkig Nieuwjaar: Bonne Année 4- trekt alles uit de kast voor het grootste feest van het jaar. Ook vanaf Westminister Bridge en Trafalgar Square heb je hierop een mooi uitzicht. En dat uitzicht is vrij lijp. Bijdragen aan de feestvreugde doet dat niet, zo ook de zoektocht naar een biertje. Om een mooi plekje te bemachtigen op Times Square dien je extreem vroeg te zijn. Zo kan je het nieuwe jaar op een unieke manier inluiden: met een vleugje ouderwetse elegantie.

Next

De 10 leukste steden voor een onvergetelijke Oud en Nieuw 2018

oud op nieuw vieren antwerpen

De hele avond geniet je van live topoptredens waarbij om 24. Leuke tips voor een hotel met nieuwjaar Wat te doen met nieuwjaar? Verblijf tijdens nieuwjaar bijvoorbeeld in Gent en geniet van een geweldige vuurwerkshow Of kies voor een van de gezellige steden in het buitenland zoals Parijs en luidt het nieuwe jaar feestelijk in. Bij proberen ze het al een paar jaar een beetje anders. Wat je ook kiest, weg met Oud en Nieuw is net zo leuk als thuisblijven, misschien nog wel leuker. We liepen door de Annatunnel, waar trouwens geen eind aan lijkt te komen als je er doorheen loopt. Heeft u een leuk oudennieuwarrangement in Antwerpen op het oog? Daarna stromen de vele pleinen vol met feestgangers die aftellen naar het nieuwe jaar. De opgedane kennis verwerken we in deze website en zo willen we al jouw vragen voor een rondreis of vakantie beantwoorden.

Next

Oud & Nieuw in het buitenland

oud op nieuw vieren antwerpen

Waar denk jij dat je het beste oud- en nieuw feestje ter wereld kan vieren? Mooie gouden regens dalen neer. Maakt u een foto met een van Hanova Textiles? Let op: Het toeristische centrum kan extreem druk zijn en is daarom af te raden. De Duitse hoofdstad is niet alleen een geweldige stad om te shoppen en uit te gaan, maar ook een stad vol cultuur en historie. Vanaf de Champs-Elysée heb je een goed uitzicht op de vuurwerkshow. Wie wil feesten tot in de late uurtjes kan terecht in een van de vele clubs van Barcelona, waar vaak speciale themafeesten worden gehouden.

Next

Beste Oud en Nieuw bestemmingen in het buitenland, Happy New Year!

oud op nieuw vieren antwerpen

Je eet in een heerlijke industriële sfeer. De clubs van Milaan in met oud en nieuw Milaan staat bekend als de Italiaanse uitgaanshoofdstad en met oud en nieuw is dat niet anders. Deze cookies worden gebruikt om de website goed te laten functioneren,het gebruik van de website te analyseren en te kunnen verbeteren en om advertenties te plaatsen die aansluiten bij uw interesses. Wie van schaatsen houdt, kan zelfs de ijzers onderbinden een rondje schaatsen op de schaatsbaan die is gecreëerd op het Steenplein. En ja, het kan dus nóg uitbundiger. De hele Wie is er bekend met oud en nieuw vieren in Antwerpen. Vanaf de Kunstberg kun je het vuurwerk het beste zien.

Next

Hier wil je Oud en Nieuw 2019

oud op nieuw vieren antwerpen

Het gebied rondom de Londen Eye kan je beter vermijden, daar wordt het echt té druk. Vanwege het aangename klimaat en de spectaculaire vuurwerkshows is Madeira een populaire nieuwjaarsbestemming, Het feest speelt zich af in de hoofdstad van Madeira: Funchal. Boek dan van tevoren een tafel voor twee in één van de restaurants met uitzicht op Times Square of maak een boottocht vanuit de Haven. Tip: Kom op tijd om een mooi plekje te bemachtigen, want het wordt al vroeg erg druk. De Waagnatie bekend van , is een uniek decor voor een geweldige avond, en jij kan erbij zijn om dat exclusieve gevoel te ervaren! Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Eén bus confetti en dat was het, Mario Biondi speelt nog een laatste liedje en het feest is om 00:10 uur afgelopen. Het bekendste en grootste feest is de Silvesterparty bij de Brandenburger Tor.

Next

Top 11 Steden Oud

oud op nieuw vieren antwerpen

Zorg ervoor dat je de volgende dag niet helemaal brak bent, omdat het feest dan gewoon doorgaat. Je kunt hier niet reserveren, dus loop gewoon op tijd binnen, dan komt het goed. Dasja wil vrijheid en zelf haar leven inrichten. Duitsers laten lood gieten bleigieβen om hun toekomst te laten voorspellen. Katholieke kinderen lezen op Nieuwjaar hun goede voornemens voor aan hun doopouders, waarna ze een kado ontvangen. Als we jouw email kunnen matchen met een bestelling maak je kans om 2 all-in formules terugbetaald te krijgen! Dan maakt u bovendien kans op het winnen van een foute kersttrui.

Next