Welke horoscoop ben ik. Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar? 2019-01-20

Welke horoscoop ben ik Rating: 6,3/10 888 reviews

Chinese astrologie,Geboortejaren en ascedanten

welke horoscoop ben ik

Vooral dat laatste is bij jou favoriet en als de ander zich ook nog met je prestaties kan meten, ben je vrienden voor het leven. Dat maakt je ook een uitstekende leraar. Een tactloze Boogschutter is wat dat betreft helemaal uit den boze, maar het vuurtype Leeuw en Ram doet het weer wel heel goed bij jou. Heb gemerkt dat we op elkaar negatief invloed hebben. Vraag de engelen je te helpen het andere gezichtspunt te zien om je bij te staan de juiste beslissingen in je leven te nemen.

Next

Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?

welke horoscoop ben ik

Schorpioenen staan bekend voor hun hebberigheid en jaloezie, maar ze zijn ook zijn extreem loyaal. Maar je hebt ook heel charmante Schorpioenmannen, en niet alleen dat, een relatie met hen is intens en hartstochtelijk! Het sterrenbeeld waar de Ram niet zo goed mee samen gaat, is de Weegschaal. Dit is een erg liefdevol en hartstochtelijk teken en leeft liever in relaties dan alleen. In vroeger tijden waren mensen die onder dit teken werden geboren dikwijls reizigers of magische zigeuners. Zelf blijf je graag enigszins mysterieus en zeg je graag dingen die anderen niet begrijpen.

Next

Wat voor sterrenbeeld ben jij?

welke horoscoop ben ik

Het teken is absoluut vasthoudend. Eten is absoluut jouw ding en afspraken met jou spelen zich vaak af in sterrenrestaurants of populaire lunchspots. De Vissen is soms net iets te onpersoonlijk en als je dan even geen persoonlijke aandacht krijgt of denkt te krijgen is de boot aan. Je vrienden- en kenniskring is bont en groot, je babbelt je schor en hebt met iedereen wel iets gemeen. Iedere engel is belast met een ander teken van de dierenriem. Een vriendelijk gebaar naar een Schorpioen sterrenbeeld toe zal hun vertrouwen en respect verdienen.


Next

Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?

welke horoscoop ben ik

Doe de quiz en kom achter het antwoord. Je bent sowieso onhandig en laat vaak dingen, vooral als ze kostbaar zijn, stuk vallen. Jouw vriendenschare bestaat dan ook uit allerlei onooglijke lieden uit alle hoeken van de samenleving en je onderhoudt al jarenlang een warme briefwisseling met zware criminelen. Er zijn drie aardetekens, Stier, Maagd en Steenbok en je matcht het minst met Stier helemaal niet, is beter uitgedrukt, behalve fysiek. Maar de geslotenheid en jaloezie zal ze toch parten gaan spelen.


Next

Welke Engel hoort bij je Sterrenbeeld

welke horoscoop ben ik

Ik heb moeite met zijn thuis zitten en nooit naar vrienden gaan. Met de Waterman gaat het, mits hij of zij niet al te rebels is, prima, zoals gezegd, maar met de Weegschaal nog beter. Met zoveel onverantwoordelijkheid kan de Maagd niet omgaan. Hij is van augustus ik van september. Ben je een Weegschaal, dan ga je het beste samen met een Waterman of een Tweeling. Zilver zorgt voor een goed doorstromen van emotionele energie voor de drager. Dat wil zeggen, tot maximaal je 30e levensjaar als je in april geboren bent.

Next

Welk sterrenbeeld ben ik?

welke horoscoop ben ik

Houd van jezelf dat is de eerste stap maar begrijp het niet verkeerd want liefde is ook gestoord. Kom je ergens binnen, dan trakteer je iedereen op een vette knipoog, speciaal woord of vrolijk gebaar. Sterrenbeeld 4: de Kreeft Ben je tussen 22 juni en 22 juli geboren, dan ben je een Kreeft. Met de andere twee watertekens, Kreeft en Schorpioen kunnen jullie als Vissentype zowel vrouwelijk als mannelijk het uitstekend vinden. Je prikt mooie woorden tactisch door en voelt precies wat iemand echt voelt en bedoelt. Ze presenteren een kille, onafhankelijke en niet-emotionele aard aan de wereld.


Next

Wie past bij de Maagd?

welke horoscoop ben ik

Als je een luchtteken ontmoet zul jij degene zijn die luistert, en de ander degene die alle social talk doet. Een Weegschaal kan ook goed overweg met een Waterman, een ander luchttype, maar met een Tweelingen al weer iets minder. Beste match De beste match voor de Maagd is een relatie met een Stier, Kreeft, Steenbook of Leeuw. Vraag je engel je te helpen om opener en mededeelzamer te worden. Als je in mei geboren bent heb je zelfs na je 15e vaak al het meeste op met een Tweelingen, een luchtteken, en is het praten meteen al net zo belangrijk als de fysieke aantrekkingskracht.

Next

Welk sterrenbeeld ben ik?

welke horoscoop ben ik

Water staat voor emoties en gevoelens en daar drijf jij op. . Het probleem met een Vis een watertype is dat je hiermee echt niets onder controle hebt, en hij of zij is daarbij nog slordig ook, iets wat je kunt verfoeien. Groetjes en bedankt om een paar min. Schorpioenen en Zaken: Schorpioenen zijn uitstekende artsen, chirurgen, wetenschappers en leiders, ze zijn perfect geschikt voor vrijwel elke ondernemingsvorm die een impact heeft op de wereld of mensen en de samenleving beïnvloedt. Het grootste verschil hier is dat i. Ondertussen genieten anderen van je allure en classy manier van doen.


Next

Wie past bij de Maagd?

welke horoscoop ben ik

Sterrenbeeld 12: Vissen Vissen zijn geboren tussen 20 februari en 20 maart. Over het teken: Steenbok is het teken van de steenbok. Hij kan zich inderdaad niet goed binden. Het mineraal van de Kreeft is de cornalijn en de plant is de wilde roos. Stier is vaak multi-getalenteerd en waarschijnlijk heb je een carrière waarin je oog voor detail en design goed van pas komt. Het mineraal van de Waterman is zilver wat kracht geeft aan waarnemingen en intuitie. Jammer dat het zo moest lopen denk persoonlijk dat match niet goed is.

Next